menu
menu
Kunder

Vi elsker at være i godt selskab.
Hils på nogle af vores venner..Sukaiba Copenhagen offers a sophisticated Japanese inspired food culture in a lively international atmosphere served with the city’s most impressive v

Næssslottet offers Denmark's most beautifully located event and conference facilities located in the North Zealand nature of Holte.

HORESTA is an industry and employer organization for the hotel, restaurant and tourism industry in Denmark with almost 2,000 members.

Danish Conference Venues ejes af Fonden Danske Konferencecentre, en sammenslutning af mere end 100 møde- og konferencecentre i Danmark.

Søllerød Kro har eksisteret siden 1677 og huser i dag en etstjernet Michelin-restaurant, lige nord for København.

Artha Kapitalforvaltning er en af Danmarks førende asset management- og investeringsvirksomheder. 

BC Hospitality Group er Danmarks førende hospitality-koncern og en af vores ældste samarbejdspartnere.

Copenhagen Towers er et internationalt kontorhotel med services, der har gæsterne i fokus, og som samarbejder med verdens førende forretningshoteller.

Marriott Copenhagen har opbygget et ry som et af Danmarks førende hoteller, støttet af Marriott brandets verdensomspændende renommé.

Som et af Danmarks førende uafhængige hoteller er Marienlyst Strandhotel kendt og elsket af sine gæster for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten.

Få virksomheder servicerer flere gæster dagligt end verdens største facility service-virksomhed.

Det innovative Crowne Plaza er et blændende eksempel på, hvordan bæredygtighed og høj service kan gå hånd i hånd i hotelbranchen.

Skandinaviens største konferencecenter, og vores nærmeste nabo og kunde i mere end tredive år.

LEO Pharma er en international medicinalvirksomhed, som er dedikerede i deres arbejde med at hjælpe patienter. Vi hjælper LEO med deres interne kommun