menu
menu

Restaurant Bark

BARK er en restaurant med højt til loftet. 21,5 meter for at være helt præcis. Med beliggenheden på Amager Fælled bliver man som gæst overrasket over den internationale stemning og det høje niveau på mad og service. Bæredygtige råvarer og lokale leverandører topper konceptet af.

Vi blev bedt om at udvikle hele konceptet for BARK fra navn til lancering. Da restauranten ligger i samme bygning som Hotel Crowne Plaza, var det vigtigt, at navnet kunne fungere på både dansk og engelsk. Valget faldt på BARK, da det spiller på dualiteten mellem det jordnære fra barken på træerne og det engelske ord ’bark’ som fremkalder mere udfarende associationer.

Stemning i fokus

Gottlieb & Co stod for art direction i forbindelse med fotos til restauranten. Det vigtige var at få en masse stemning, sanselighed og det taktile frem i billederne. Kokkene blev fotograferet, mens de arbejdede, så der kom liv, dynamik og bevægelse i billederne.

"Gottlieb & Co har formået at omsætte vores visioner til en stærk visuel identitet, som vi er meget stolte af. Jeg vil gerne fremhæve bureauets evne til at løse de mange opgaver indenfor den aftalte tid - uden at gå på kompromis med kreativitet og kvalitet."

FREDRIK SANDSTRÖM
Director of Operations