menu
menu

Hotel Copenhagen Go

Kom til møde igen og igen .. og igen

Copenhagen Go havde et ønske om at tiltrække nye og flere kunder til deres møde- og konference produkt. Vi udviklede en målrettet kampagne til virksomheder, der kunne være interesseret i at benytte sig af Copenhagen Go’s mødeprodukt og samtidig optimerede pakketeringen og udviklede en ny landingpage for produktet.
 

Udfordring

Copenhagen Go manglede indsigt og virkemidler ift. at få afsat deres mødelokaler samt prissat korrekt.

 

Vi leverede en Fotopakke, hjalp til med pakketeringen omkring produktet samt grafisk opssætning af deres landingpage. Dette blev alt sammen udarbejdet for at styrke fortællingen om at holde et møde eller en konference hos Copenhagen go og hvilke fordele der ligger i at benytte hotellet.

Indsigt

Da Copenhagen Go kom til os havde de et ønske om at øge belægningsgraden på deres mødelokaler. Vi skabte derfor en optimere landingpage på deres hjemmesiden, med levende billeder samt udviklede en kampagne omkring en rabat ved at bruge lokalerne flere gange. Vi hjalp dem desuden med at lave strukturerede pakkeløsninger for deres produkt og fandt den helt rigtige prissætning, hvilket har gjort det lettere for gæsterne opnå en gennemsigtighed og forståelse af mulighederne på hotellet og B2B-produktet.

Løsninger

Gottlieb & Co udarbejdede en landingpage med klare fastlagte møde- og konferencepakker. I landingpagen brugte vi billeder, tekst og kampagnen omkring rabattering ved genkøb til at styrke fortællingen om at benytte møde- og konferenceproduktet. Derudover blev der udarbejdet en Direct Mail kampagne segmenteret mod relevante virksomheder.

Gilleleje Badehotel

Klassiske traditioner kommunikeret på moderne vis

Hotel Copenhagen Go

Kom til møde igen og igen .. og igen

Horesta

Employer branding kampagne, der skal få de unge til at vælge job i hotel- & restaurationsbranchen

Søllerød Kro

En helhedsoplevelse med plads til historiefortælling

Hotel Cecil

Ny klang til historisk spillested

Copenhagen Coctail Academy

- det Globale Go-To Cocktail Bureau