menu
menu

Næsseslottet

Næsseslottet med lang historie bag sig

Næsseslottet som har en lang historie bag sig, trængte til funktionalitet og en øget digital indsats. Det var derfor nu på tide at ændre lidt på historien. Næsseslottets nyudviklede hjemmeside er anderledes og moderniseret for den helt perfekte målgruppe, hvilket manglede at blive fortalt i deres eksisterende website. Desto mere manglede de en digital større indsats, for at servicere specifik kommunikation gennem effektive kanaler til målgruppen.
 

Udfordring

En beliggenhed i skoven med smuk natur og grønne omgivelser, skiller Næsseslottet sig ud i forhold til andre hoteller. Det er nemlig muligt at holde konferencer møder i historiske rammer, hvilket kunne tydeliggøres på tværs af deres kommunikationskanaler og på den eksisterende website. En udfordring var at øge kenskabet til større brug af disse faciliteter for gæsterne.

 

Indsigt

Næsseslottet skiller sig ud i forhold til konkurrenterne, hvilket vi fremviste ved at lave en website med levende billeder og video, for virkelig at fremvise de bedste oplevelser i hotellets omgivelser. Kommunikationen skulle forbedres, så bredere segmenter ville gøre brug af deres lokaler til til møde- eventarrangementer, hvilket vi skabte ved at lave en seriøs cross channel. En af de vigtigste indsigter, var at vi var nødt til at styrke kommunikationen til målgruppen, så hotellet kunne fremvise en af Danmarks bedste destinationer midt i grøn smuk natur.

 

Løsning

Kommunikationen til målgruppen blev tydeligere, hvilket vi skabte ved at gøre websitet ved funktionalitet til brugerne. Med fokus på at fremhæve kategorier til det perfekte arrangement, og historien bag slottet, gjorde vi websitet mere funktionelt til målgruppen med nyt design. Stemningsfulde oplevelser bliver fremvist med levende billeder, og skaber en visuel oplevelse for arrangøren til det perfekte arrangement. Kommunikationen til gæsterne på SoMe blev boostet til en seriøs markedsføringskanal, og kampagner med foto, film og bannerreklamer.

 

Marienlyst Strandhotel

Strategisk branding og intelligent omnichannel marketing

Lystfisker Danmark

Flere lystfiskere i Danmark

Bandholm Badehotel

Rebranding af Bandholm Badehotel

Crowne Plaza

Sommerkampagne i Corona tider

KolleKolle

Ny identitet og website

Horesta

Employer branding kampagne, der skal få de unge til at vælge job i hotel- & restaurationsbranchen