menu
menu

Restaurant Basalt

Postapokalypse møder gourmetmad i en restaurants brandidentitet.

Der var engang, hvor hotelrestauranter var for hotelgæster. Men den tid er forbi. AC Hotel Bella Sky satte sig for at skabe en gourmetrestaurant med tilstrækkeligt med power til at tiltrække lokale madelskere. Vi hjalp dem med at udtænke og designe et innovativt restaurantkoncept rodfæstet i en stærk historiefortælling.

Udfordring

Da AC Hotel Bella Skys marketingdirektør og køkkenchefen for hotellets dybt ambitiøse kulinariske team lagde vejen forbi vores kontor, vidste vi, at noget sjovt og udfordrende var i vente. Konceptet: ”Forestil jer en postapokalyptisk verden. Alt er ødelagt, og det eneste, vi har tilbage at overleve på, er ild og den mad, vi kan finde i vores omgivelser.” Vores opgave var at finde det perfekte navn til restauranten og skabe en brandidentitet til denne ukonventionelle goutmetoplevelse.

Indsigt

Ethvert hotel kæmper med at tiltrække gæster udefra til deres restaurant. Denne udfordring er kun større, når beliggenheden gør, at folk sjældent kommer tilfældigt forbi. Det var derfor, AC Hotel Bella Sky havde brug for et fængende koncept, der kunne inspirere folk til bogstaveligt talt at gå skridtet længere for at spise på deres restaurant. Hvis konceptet lykkedes, ville det give restauranten et mere sammensat klientel, der gjorde den mindre sårbar over for udsving i hotellets belægning.


Løsninger

I tæt samarbejde med hotellets kulinariske maestroer udformede vi en brandidentitet med udgangspunkt i en fængende kernefortælling, der også kom til udtryk på restaurantens hjemmeside. Restauranten skulle hedde Basalt, et navn, som refererer til klippeformationer, der er dannet af vulkansk aske og ofte er flere millioner år gamle. Samtidig kan ordet ’basalt’ betyde ’fundamentalt’ og ’grundlæggende’, hvilket gav grobund for et godt ordspil. Ud over brandet udviklede vi også et billedkoncept samt art direction, herunder design af logo, hjemmeside, menukort og sågar etiketter til resturantens vandflasker.

Resultater

Siden åbningen har Basalt fået fremragende anmeldelser af gæster og madanmeldere, der ofte nævner kernefortællingen – og dermed understreger styrken i Basalts koncept.

Gilleleje Badehotel

Klassiske traditioner kommunikeret på moderne vis

Hotel Copenhagen Go

Kom til møde igen og igen .. og igen

Horesta

Employer branding kampagne, der skal få de unge til at vælge job i hotel- & restaurationsbranchen