menu
menu

Vores ydelser

Vi hjælper jer med at blive en bedre udgave af jer selv.


Vi er 100% dedikerede til at hjælpe jer med at være den bedst mulige udgave af jeres brand, identitet og virksomhed. Vores ydelser handler alle sammen om at udvikle og finpudse jeres evne til at tiltrække og tilfredsstille gæster, samtidig med at ingen er i tvivl om, hvad I står for. Vi elsker at gå i kødet på jeres reelle udfordringer og finde en løsning på dem. Hvad vi ikke kan lide, er til gengæld at prøve at prakke jer nogle færdigstøbte standardløsninger på. Heldigvis – for jer og for os – gør vi kun det, vi elsker. Jeres virksomhed er unik, og vi ved, den fortjener en unik løsning.


Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige ydelser. Tjek også vores cases, som er et billede på, hvordan vi sætter handling bag ordene i bestræbelsen på at møde vores kunders unikke behov.

Kampagner

I ved det! (Men det er der ingen andre, der gør.)


Services


Kampagner
PR management
Bloggere
Synkronisering af platforme
Planlægning og guidelines til kampagner

Ingen er nogensinde blevet store inden for hospitality-sektoren af at være en velbevaret hemmelighed. Måske er det eneste, der skal til, de rigtige ord, på det rette tidspunkt, til den rette målgruppe.

De rigtige ord, det rette tidspunkt, den rette målgruppe. Det lyder enkelt alt sammen. Men hvilke ord, hvornår skal de siges, og hvis øjne og ører skal de målrettes? Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi hjælper jer med at planlægge og eksekvere den optimale – og mest virkningsfulde – formidling af jeres tilbud til kommende gæster.

Vi hjælper jer med at identificere og overbringe budskabet om ”hvorfor”. Måske er jeres omgivelser vidunderlige, men beliggenheden ikke helt så central, som den kunne være. Eller måske ligger I tæt på alt, men får ikke begejstringen helt op at ringe. Vi har alle sammen noget, der arbejder for og imod os. Så det handler om at skabe en fortælling, der både griber og sætter gang i fantasien og drømmene hos jeres målgruppe. Og når det kommer til at opbygge narrativer, så har vi alle redskaberne til det.

Design

Vejen til kundernes hjerte går gennem blikket. Vi designer en visuel kommunikationslinje, der styrker jeres overordnede fortælling og identitet.

Indhold

Et billede siger mere end tusind ord. Og af og til er nogle få, velvalgte ord det eneste, I behøver. Content – indhold – er noget, alle snakker

Strategi

Må vi stille jer et par spørgsmål? Hvor ser I jeres virksomhed om et år? Og hvad med tre år ude i fremtiden? Hvad vil jeres gæster sige om je