menu
menu

Vores ydelser

Vi hjælper jer med at blive en bedre udgave af jer selv.


Vi er 100% dedikerede til at hjælpe jer med at være den bedst mulige udgave af jeres brand, identitet og virksomhed. Vores ydelser handler alle sammen om at udvikle og finpudse jeres evne til at tiltrække og tilfredsstille gæster, samtidig med at ingen er i tvivl om, hvad I står for. Vi elsker at gå i kødet på jeres reelle udfordringer og finde en løsning på dem. Hvad vi ikke kan lide, er til gengæld at prøve at prakke jer nogle færdigstøbte standardløsninger på. Heldigvis – for jer og for os – gør vi kun det, vi elsker. Jeres virksomhed er unik, og vi ved, den fortjener en unik løsning.


Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige ydelser. Tjek også vores cases, som er et billede på, hvordan vi sætter handling bag ordene i bestræbelsen på at møde vores kunders unikke behov.

Presse & PR

God kommunikation sker ikke af sig selv. Vi ér kommunikation.


Services


Kommunikationsstrategi, sparring & rådgivning
Corporate og CSR Kommunikation
Public Relations og Digital PR
Produkt PR
Journalistisk produktion; pressemedd., debatoplæg, copywriting til nyhedsbreve, web m.v

Fortjener jeres historie(-r) også at blive fortalt? Er jeres Presse og PR indsats også en del af den overordnede kommunikationsstrategi? Når I jeres interessenter, hvor de er?

Vi går efter - sammen med jer - at skabe integrerede kommunikationsløsninger og -strategier, kommunikationsplatforme m.v. inden for de gængse PR discipliner og med hele PR-værkstøjskassen i brug. Løsningerne tager afsæt i både erfaring, indsigt og kreativitet, høj forretningsforståelse og et personligt engagement – uanset kundestørrelse – og kan foregå på tværs af landegrænser, såvel lokalt som globalt. Målet er at formidle den gode hospitality og oplevelseshistorie direkte til målgruppen og at sælge produkter og budskaber kreativt, effektivt og troværdigt i veludtænkt kommunikation, der flytter holdninger og skaber mening.

Design

Vejen til kundernes hjerte går gennem blikket. Vi designer en visuel kommunikationslinje, der styrker jeres overordnede fortælling og identitet.

Indhold

Et billede siger mere end tusind ord. Og af og til er nogle få, velvalgte ord det eneste, I behøver. Content – indhold – er noget, alle snakker

Strategi

Må vi stille jer et par spørgsmål? Hvor ser I jeres virksomhed om et år? Og hvad med tre år ude i fremtiden? Hvad vil jeres gæster sige om je