menu
menu

Erfaren turismeprofil til Gottlieb & Co

Med ansættelsen af Anja Hartung Sfyrla får Gottlieb & Co et passioneret turismemenneske med stor erfaring til at realisere bureauets vækstambitioner.

Den 1. april 2019 tiltræder Anja Hartung Sfyrla som Chief Operating Officer (COO) i Gottlieb & Co.

Anja Hartung Sfyrla har lang erfaring med salg og markedsføring inden for turismen. Hun har været ansat i VisitDenmark siden 2008, hvor hun har haft en række forskellige stillinger. Senest har hun været forretningsudviklingschef med ansvar bl.a. for at tiltrække nye investeringer samt udvikling og eksekvering af tværnationale kampagner. Derudover har hun været brandingchef, projektchef for forretningsområdet ”Business Events” og en af de bærende kræfter i udviklingsprojektet Meetovation.

Før VisitDenmark har Anja Hartung Sfyrla arbejdet med salg, produktudvikling og marketing både i danmark og udlandet bl.a. i Hilton, Radisson og Wallmans i Cirkusbygningen, og det er dermed et passioneret turismemenneske og en stærk brancheprofil, der nu går ind i drift og videreudvikling af bureauet Gottlieb & Co.

Partner & CEO Casper Gottlieb siger om bureauets nye COO:
-Anja Hartung Sfyrla er et stærkt kort i forhold til vores strategi og de vækstambitioner, vi har. Hun har en bred markedsføringskompetence, et godt kendskab til markedet og solid erfaring med at samarbejde med erhvervet i den sektor, vi fokuserer på. I sit arbejde i VisitDenmark har hun demonstreret stor dygtighed ved at få konkurrerende partnere til at gå sammen i forpligtende samarbejder og fælles fremstød om at markedsføre Danmark og København som destination. Anja har en stor viden om turisme, hospitality og oplevelsesøkonomi, som vi ser frem til at integrere i vores virksomhed, hvor Anja får rollen som daglig leder af vores bureau.

Gottlieb & Co er specialiseret inden for strategisk marketing og udvikling af kreative kampagner til brands inden for oplevelses-økonomien og er i gang med udrulningen af en ny strategi, som skal sikre bureauet en position som markeds-leder på området.

Den opgave glæder Anja Hartung Sfyrla sig til at blive en del af:
-Jeg ser meget frem til at bidrage til resultatskabelsen for Gottlieb & Co’s kunder. Jeg har i en årrække samarbejdet med globale digitale platforme i rejsebranchen og med at udvikle utraditionelle partnerskaber med alt fra filmselskaber over danske møbler og lakrids - til musikbranchen. Alt dette i et tæt samarbejde med den danske turismebranche. Min store interesse er de trends og tendenser, der former efterspørgslen fremadrettet. Jeg ser meget frem til at bruge min viden og erfaring i Gottlieb & Co’s spændende rejse fremadrettet.

Anja er 44 år, oprindeligt midtjyde og uddannet inden for turisme og kommunikation bl.a. fra CBS. Hun sidder desuden i bestyrelsen for velgørenheds-organisationen, LittleBigHelp.

Gottlieb & Co har gennem 40 år arbejdet med hospitality og oplevelsesøkonomi og har i dag bl.a. BC Hospitality Group, Marienlyst Strandhotel, Søllerød Kro og ISS i kundekredsen. Der er 15 faste medarbejdere og flere freelancere tilknyttede bureauet. Bureauet drives i et tæt samarbejde med Bruun & Partnere, som er en af Danmarks førende virksomheder indenfor employer branding.

For flere informationer, venligst kontakt:
CEO i Gottlieb & Co, Casper Gottlieb: Mobil 31791020 / E-mail: cgn@gottlieb-co.dk
COO i Gottlieb & Co, Anja Hartung Sfyrla: Mobil 25643132 / E-mail: ahs@gottlieb-co.dk

Igang igen - efter Corona

Download rapport med tjekliste udarbejdet af Telling & Nesager, Atlantic Link og Gottlieb & Co. ...

Atlantic Link

Atlantic Link fik nyt design og et solidt website  ...

JOMP

JOMP.dk - Ny jobportal med fokus på hospitalitybranchen går i luften ...

ESS Group

Danske mødebookere inviteres over Sundet af frækt svensk hotelbrand ...

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel er mere end bare et ophold ...

Copenhagen Go

Kom til møde igen og igen .. og igen ...