menu
menu

Gottlieb & Co etablerer makkerskab med erfaren PR-profil

Gottlieb & Co etablerer makkerskab med erfaren PR-profil

Gottlieb & Co indgår per september 2019 nyt samarbejde med PR- & presserådgiver Anne Marie Barsøe (AMB PR) om levering af PR, presse- og kommunikationsydelser til det kreative bureaus kunder inden for bl.a. hospitality branchen og oplevelsesøkonomien.

Gottlieb & Co er erfarne specialister i marketing og kreative kampagner til brands inden for især hospitality-sektoren og oplevelsesøkonomien og kende for at kombinere deres store indsigt i branchen med både strategisk kreativitet og digital know-how. Det kreative bureau samarbejder allerede med en række danske hoteller, restauranter, konferencecentre, kursus- og eventsteder, destinationer og turistattraktioner – og alt derimellem – og opgraderer nu, med det nye makkerskab, yderligere på kommunikationssiden.

Og det er en erfaren pr-kapacitet med et solidt kendskab til og netværk i turisme og hospitality branchen, som Gottlieb & Co knytter til sig. Anne Marie har senest bestredet stillingen som Head of Media Relations hos BC Hospitality Group A/S og betegnes som en dygtig drivkraft med mangeårig erfaring i at arbejde i krydsfeltet mellem integreret PR, presse, kommunikation og marketing i både ind- og udland - tilsat en god portion forretningsforståelse.

Om samarbejdet siger Casper Gottlieb Nielsen, Partner og CEO i Gottlieb & Co:

”Med Anne Marie som tilknyttet PR- og presserådgiver, får vi en stærk kommunikationskapacitet ombord, der både besidder det strategiske udsyn og den nødvendige værktøjskasse, der skal til for at sikre at vore kunders budskaber og produkter kommer i front og top-of-mind, og som passer rigtigt godt i bureauets eksisterende portefølje af services.”

Dertil tilføjer Anne Marie Barsøe, indehaver af AMB PR:

”Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Gottlieb & Cos super engagerede og erfarne specialister i marketing og kreative kampagner inden for både hospitality-området og oplevelsesøkonomien og ser frem til at kunne hjælpe deres kunder godt på vej med mine spidskompetencer inden for integreret PR, presse og kommunikation.”

Om makkerskabet

Gottlieb & Co har gennem 40 år arbejdet med hospitality-sektoren og oplevelsesøkonomi og har bl.a. BC Hospitality Group A/S, Marienlyst Strandhotel, Søllerød Kro og ISS i kundekredsen. Der er 15 faste medarbejdere og flere freelancere tilknyttet til bureauet, som drives i et tæt samarbejde med Bruun & Partnere, en af Danmarks førende virksomheder indenfor employer branding.

Anne Marie er ejer af AMB PR og uddannet Cand. Merc. Int. fra Copenhagen Business School. Den oprindelige sønderjyde har tidligere bl.a. arbejdet som projektleder i Wonderful Copenhagens presseafdeling, pressechef i UK/Irland og senior kommunikationskonsulent hos VisitDenmark, Head of Media Relations hos BC Hospitality Group og som selvstændig kommunikations- og presserådgiver.

For yderligere information, kontakt:
CEO i Gottlieb & Co, Casper Gottlieb: Mobil 31791020 / E-mail: cgn@gottlieb-co.dk
COO i Gottlieb & Co, Anja Hartung Sfyrla: Mobil 25643132 / E-mail: ahs@gottlieb-co.dk
Ejer af AMB PR, Anne Marie Barsøe: Mobil 40795985 / E-mail abarsoe@mac.com

Niche-bureauer kreerer ny Hospitality-kampagne, der skal få de unge til at vælge job i hotel- & restaurationsbranchen

...

Gottlieb & Co etablerer makkerskab med erfaren PR-profil

Gottlieb & Co indgår per september 2019 nyt samarbejde med PR- & presserådgiver Anne Marie Barsøe (AMB PR) om levering af PR, presse- og kommunikation...

Copenhagen Cocktail Academy

Copenhagen Cocktail Academy’s er meget mere end “bare” cocktail catering og dette ønskede Jannick Gram og hans team at illustrere via en optimeret kom...

Hotel Cecil

Vores nye kunde, Hotel Cecil, er meget mere end kun et spillested, som mange har en relation til. Derfor har der været stort fokus på at skabe...

Sponsorerer BC Hospitality Groups cykelhold

BC Hospitality Group cykler for at skabe sammenhold kollegaerne imellem. Det går vi ind for hos Gottlieb & Co ...

Erfaren turismeprofil til Gottlieb & Co

Den 1. april 2019 tiltræder Anja Hartung Sfyrla som Chief Operating Officer (COO) i Gottlieb & Co. ...