menu
menu

Hotel Cecil

Ny lyd, historiske lokaler og landingpage lancering

Top info

Vores nye kunde, Hotel Cecil, er meget mere end kun et spillested, som mange har en relation til. Derfor har der været stort fokus på at skabe et narrativ om det nyetablerede møde og event koncept, hvor faglige arrangementer afholdes i kreative omgivelser. Hotel Cecils landingpage visualiserer de historiske lokalers alsidighed, der med æstetiske Art Deco strøg giver mulighed for sceneskift fra mødesituation til underholdning. Hotel Cecil bringer en helt særlig atmosfære, som er eftertragtet på mødemarkedet, hvor behovet for ‘den ekstra oplevelse’ tendenserer.

Landingpagen er udarbejdet i et klassisk design med Hotel Cecils unikke visuelle identitet for øje. F.eks. har lokalernes tapet ageret inspiration til landingpagens baggrund. Der har været særlig fokus på at fremhæve mødepakker, fremme usability og gøre information let tilgængelig. Til rytmiske toner klargører Hotel Cecils kyndige personale lokalerne til aftenens åbning i en stemningsfuld film, der giver landingpage-brugerne et kig bag kulissen.

“Gottlieb og Co har været en god og inspirerende sparringspartner i vores forsøg på at skabe nye formater og kunderelationer til vores spillesteder.” - Jesper Majdall, Direktør Bremen Teater & Hotel Cecil

Igang igen - efter Corona

Download rapport med tjekliste udarbejdet af Telling & Nesager, Atlantic Link og Gottlieb & Co. ...

Atlantic Link

Atlantic Link fik nyt design og et solidt website  ...

JOMP

JOMP.dk - Ny jobportal med fokus på hospitalitybranchen går i luften ...

ESS Group

Danske mødebookere inviteres over Sundet af frækt svensk hotelbrand ...

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel er mere end bare et ophold ...

Copenhagen Go

Kom til møde igen og igen .. og igen ...