menu
menu
Kunder

Vi elsker at være i godt selskab.
Hils på nogle af vores venner..Sukaiba tilbyder et moderne fusionskøkken hvor det bedste fra skandinavien møder det ypperste fra Japan serveret til Københavns mest imponerende udsigt.

Næsseslottet tilbyder Danmarks smukkest beliggende kontontorhotel samt faciliteter til diverse møde- og konferencearrangmenter.

Horesta er den danske brancheorganisation dedikeret til hotel, restaurant- og turistindustrien i Danmark med små 2.000 medlemmer.

Artha Kapitalforvaltning er en af Danmarks førende asset management- og investeringsvirksomheder. 

AC Bella Sky er med dets unikke arkitektur blevet en af de mest moderne ikoniske hotel brands i København.

Danish Conference Venues ejes af Fonden Danske Konferencecentre, en sammenslutning af mere end 100 møde- og konferencecentre i Danmark.

Søllerød Kro har eksisteret siden 1677 og huser i dag en etstjernet Michelin-restaurant, lige nord for København.

BC Hospitality Group er Danmarks førende hospitality-koncern og en af vores ældste samarbejdspartnere.

Copenhagen Towers er et internationalt kontorhotel med services, der har gæsterne i fokus, og som samarbejder med verdens førende forretningshoteller.

Marriott Copenhagen har opbygget et ry som et af Danmarks førende hoteller, støttet af Marriott brandets verdensomspændende renommé.

Som et af Danmarks førende uafhængige hoteller er Marienlyst Strandhotel kendt og elsket af sine gæster for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten.

Få virksomheder servicerer flere gæster dagligt end verdens største facility service-virksomhed.

Det innovative Crowne Plaza er et blændende eksempel på, hvordan bæredygtighed og høj service kan gå hånd i hånd i hotelbranchen.

Skandinaviens største konferencecenter, og vores nærmeste nabo og kunde i mere end tredive år.