menu
menu
Om os

Leverandører af personlighed og performance til hospitality-sektoren siden 1980.

 

Hvem er vi

Gottlieb & co. er et uafhængigt, kreativt bureau med base i København.

Vi er specialister i marketing og kreative kampagner til brands inden for hospitality-sektoren og oplevelsesøkonomien.

Vi kombinerer indsigt i branchen, strategisk kreativitet og digital know-how i de løsninger, vi leverer. Løsninger med styrke til at tiltrække og forvandle – uimodståelige invitationer, som får dine gæster til at blive længere og til at komme tilbage igen og igen.

Vi samarbejder med hoteller, restauranter, konferencecentre, kursus- og eventsteder, destinationer,  turistattraktioner – og alt derimellem.

Gottlieb & Co er desuden en af drivkræfterne bag job-portalen, JOMP som er en jobportal for hospitality branchen.

Hvis du elsker gæster, vil du elske os...

Siden vi startede i 1980, har vi været drevet af begejstring, nysgerrighed og engagement i forhold til at udforske og forstå den evigt foranderlige relation mellem værter og deres gæster. Det er en givende og fascinerende verden at arbejde i, og mulighederne har aldrig været bedre for dem, der tør.

Mød vores team her

Vi faciliterer meningsfulde og varige relationer. Vi opfatter folk som gæster, ikke som kunder. Vi forudser det uventede. Vi giver værterne nyt liv og tilfører et skud personlighed til de steder, hvor værterne ikke kan være personligt til stede for deres gæster. Vi arbejder med mennesker, ikke for virksomheder.