menu
menu

Atlantic Link

Atlantic Link fik nyt design og solidt website

Atlantic Link er et anerkendt full-service repræsentations-bureau, som arbejder med den internationale turisme- og rejseindustri. Bureauet har eksisteret igennem de sidste 20 år og er startet og ejet af den anerkendte turismeprofil, Karin Gehrt Nielsen. Bureauet repræsenterer destinationer som Californien og flere andre amerikanske stater samt hotelkæder som Kimpton Hotels & Restaurants og andre turismeprodukter på de skandinaviske markeder og i Finland. 
 
Atlantic Link kom til os med et ønske om en remake af deres website. Bureauets website er et vigtigt visitkort for nuværende og potentielle kunder, som oftest befinder sig langt væk geografisk. Atlantic Link ønskede, at websitet skulle afspejle deres forretningsområder, identitet og professionalisme i en højere grad end deres tidligere website. Det var et stort ønske, at den pro-aktive, innovative og uformelle kultur i virksomheden let kunne aflæses på websitet.
 
Gottlieb & Co udviklede og designede det nye website i et tæt samarbejde med Atlantic Link og har med stærke visuals i form af videosekvenser, billeder og animationer skabt en dybere og stærkere tilknytning til bureauets identitet. 
 
Websitet er funktionelt og brugervenligt med en simpel navigation gennem websitet.  Der er blevet lagt stor vægt på at udvikle indholdsstrategien, som let og enkelt formidler bureauets forretningsområder, stærke cases og referencer. Funktionaliteten på websitet er blevet optimeret til målgruppen. Derudover er websitet blevet SEO-optimeret og er naturligvis brugervenligt på alle devices.
 
Løsningen blev derfor til et brugervenligt website, hvor der er blevet skabt et perfekt match med brugernes behov, hvor de let guides hurtigt igennem websitet efter deres interesser og behov.
 
 
Du kan opleve websitet her

JOMP

JOMP.dk - Ny jobportal med fokus på hospitalitybranchen går i luften ...

ESS Group

Danske mødebookere inviteres over Sundet af frækt svensk hotelbrand ...

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel er mere end bare et ophold ...

Copenhagen Go

Kom til møde igen og igen .. og igen ...

Gottlieb & Co etablerer makkerskab med erfaren PR-profil

Gottlieb & Co indgår per september 2019 nyt samarbejde med PR- & presserådgiver Anne Marie Barsøe (AMB PR) om levering af PR, presse- og kommunikation...

Copenhagen Cocktail Academy

Copenhagen Cocktail Academy’s er meget mere end “bare” cocktail catering og dette ønskede Jannick Gram og hans team at illustrere via en optimeret kom...