menu
menu

JOMP

Ny jobportal med fokus på hospitalitybranchen går i luften

JOMP.dk - Ny jobportal med fokus på hospitality branchen går i luften
 
En ny job- og rekrutteringsportal, JOMP.dk, lanceres i denne uge af tre stærke aktører inden for HR og Hospitality i Danmark; Telling & Nesager, Gottlieb & Co. og Future & Co. Sammen vil de skabe Danmarks førende jobportal med hotel-, restaurations- og oplevelseserhvervet i centrum og én gang for alle udvikle en professionel platform, der henvender sig til både nye og erfarne kræfter på alle niveauer, og som samler alle jobs i branchen. Portalens CV-bank og jobagent åbner nu og jobsektionen for virksomheder samt andre features i løbet af kort tid.
 
Arkitekterne bag den nye rekrutteringsportal JOMP.dk har alle stor berøringsflade med hospitality branchen. De ser et stort behov for en ny stærk job- og rekrutteringsportal, der kan koble de rette medarbejdere med de rette virksomheder, og har klar en ambition om, at den nye portal skal tiltrække nye kompetente medarbejdere og løfte branche potentialet - også efter COVID19.
 
JOMP.dk starter med at åbne op for CV bank og jobagent for de jobsøgende og snart også for en jobsektion med jobopslag fra virksomheder. Portalen byder også på juridisk rådgivning og vil på sigt også rumme services som vikartjeneste, JobNyt, virksomhedsprofiler der tager jobsøgeren med ’behind-the-scenes’ på arbejdspladsen, guides til legatsøgning og Top 10 talent lister med mere.
 
Michael Telling, partner i den velanskrevne hotel rådgivningsvirksomhed Telling & Nesager, og en af idémændene bag den nye job- og rekrutteringsportal, forklarer:
 
“Vi ønsker at samle branchen og mener, at forudsætningerne er til stede. Tilsammen har vi over 75 års erfaring med rådgivning og eksekvering inden for bl.a. branding, rekruttering og annoncering, og vores mål er at levere det bedst mulige afsæt for, at de rette medarbejdere bliver koblet med de rette virksomheder, og at vi får skabt én attraktiv rekrutteringsplatform for både branchen.”
 
JOMP.dk har ambitioner om at samarbejde med uddannelsessteder som Hotel- & Restaurantskolen og serviceøkonomuddannelsen og at blive anerkendt som branchens faglige ’One Stop Jobsite’.
 
Casper Gottlieb Nielsen, partner og CEO i Gottlieb & Co., der er specialister i marketing og kreative kampagne løsninger til brands i hospitality branchen og oplevelsesøkonomien, uddyber:
 
“JOMP.dk er et nichesite. Målet er at blive ansøgernes vej til drømmejobbet og førende inden for rekruttering og jobformidling i den danske hospitality branche. Dertil bruger vi vores gode kontakter i branchen og målrettet digital markedsføring, og vi går efter, at 80% af alle jobopslag fra hoteller, restauranter, konferencecentre, kursus- og eventsteder, destinationer, turistattraktioner – og alt derimellem – udbydes på portalen, mens minimum 25.000 brugere opretter et CV eller en jobagent.”
 
At JOMP.dk lanceres i to tempi, og allerede nu åbner op for jobsøgere, der kan uploade deres CV og tilmelde sig platformens jobagent, skyldes et ønske om at bistå alle de mange, som i disse dage mister deres arbejde, og at sikre et overblik over de mange gode kræfter, der er tilgængelige og kan kobles med virksomheder i branchen i takt med at hjulene kører igen. Der arbejdes derfor også på højtryk for at få anden del af JOMP.dk, jobsektionen for virksomheder, op at køre snarest.
 
Signe Segall, ejer af virksomheden Future & Co. og job- og rekrutteringportalens tredje partner og den der til daglig vil stå for driften og den løbende udvikling af JOMP.dk, siger:
 
”I dag kan rekrutteringsdelen og de mange jobsites være lidt af en jungle. Nu sikrer vi, at branchens muligheder er tydelige og let tilgængelige, når jobmarkedet igen åbner op, og vi sætter alle sejl ind for at JOMP.dk fremadrettet bliver et ’must use’ for jobsøgende og virksomheder - store som små. Vi skal med andre ord være kandidaternes foretrukne valg, når de skal finde deres næste gode job.”
 
Erhvervet er også positivt stemt for JOMP.dk initiativet. Hos BC Hospitality Group A/S, udtaler Executive Group Director of People & Culture, Henriette Fridericia:
 
”JOMP.dk er et rigtigt godt initiativ. Det giver god mening med en jobportal målrettet hospitality branchen, der generelt har haft store udfordringer med at skaffe arbejdskraft, og det skaber en smidighed med en fælles portal for både jobsøger og arbejdsgiver. I disse tider, hvor alt er vendt på hovedet, og hospitality branchen står midt i en historisk krise, har JOMP.dk også i den grad en berettigelse, når det drejer sig om at formidle ledige stillinger til de personer, der pludselig står uden arbejde. Vi glæder os til samarbejdet både nu og i fremtiden.”
 
JOMP.dk går i luften 2. april 2020, hvor der åbnes for oprettelse af CV’er og jobagent for jobsøgere.
 
For yderligere information om jobportalen JOMP.dk, kontakt:
 
Casper Gottlieb Nielsen, Partner - Gottlieb & Co. M: 3179 1020, E: cgn@gottlieb-co.dk
 
Michael Telling, Partner - Telling & Nesager, M: 2279 8181, E: michael@TellingNesager.com
 
Signe Segall, Founding Director - Future & Co., M: 6014 2820, E: ss@futureco.dk
 
KORT OM INITIATIVTAGERNE
 
Gottlieb & Co. er et uafhængigt, kreativt bureau med speciale i marketing og kreative kampagner til brands inden for hospitality-sektoren og oplevelsesøkonomien. Bureauet samarbejder med hoteller, restauranter, konferencecentre, kursus- og eventsteder, destinationer, turistattraktioner og har i samarbejde med employer branding bureauet Bruun & Partnere desuden leveret flere succesfulde
employer branding kampagner til hospitality branchen.
 
Telling & Nesager
Michael Telling og Preben Nesager, to af Skandinaviens mest erfarne og respekterede hotelfolk med sammenlagt over 50 års brancheerfaring, står bag Telling & Nesager, som sammen med et kompetent team tilbyder ydelser inden for servicebranchen generelt, dog med særligt fokus på hospitality. Virksomheden arbejder også med headhunting og rekruttering i hospitality branchen.
 
Future & co
Future & Co. har i over 17 år arbejdet med rekruttering og tiltrækning af unge til job og karriere og står bl.a. bag elevportalen.dk og Young Career konceptet. Firmaet er specialister i digital jobsøgning og innovative rekrutteringsløsninger, der kan ændre og påvirke holdninger og præferencer for jobs og arbejdspladser. Future & Co. vil stå for den daglige drift og løbende udvikling af JOMP.dk
 
Du kan opleve job-portalen her

Igang igen - efter Corona

Download rapport med tjekliste udarbejdet af Telling & Nesager, Atlantic Link og Gottlieb & Co. ...

Atlantic Link

Atlantic Link fik nyt design og et solidt website  ...

JOMP

JOMP.dk - Ny jobportal med fokus på hospitalitybranchen går i luften ...

ESS Group

Danske mødebookere inviteres over Sundet af frækt svensk hotelbrand ...

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel er mere end bare et ophold ...

Copenhagen Go

Kom til møde igen og igen .. og igen ...