menu
menu

Copenhagen Cocktail Academy

- det Globale Go-To Cocktail Bureau

Copenhagen Cocktail Academy er så meget mere end ’bare’ cocktail catering. Dette ønskede Jannick Gram og hans kompetente team at illustrere via optimeret kommunikation på et nyt CCA website.

Udfordring

Formålet var at uddybe og tydeliggøre Copenhagen Cocktail Academy’s services og alsidige kompetencer og at fremhæve foretagendets høje professionelle niveau både kommunikativt og visuelt i et langt mere retvisende og up to date webunivers.

Indsigt

Catering handler for mange mest om fest- og frokostleverancer. Cocktails på den anden side rimer på fest og farver. Vi ønskede at sætte spotlight på Copenhagen Cocktail Academy’s på een gang kreative og seriøse tilgang til forretningsområdet og at få formidlet virksomhedens vision om at være branchens suverænt bedste og dygtigste cocktail partner.

left page muckup center page muckup right page muckup

Løsninger

Løsningen er blevet et nyt state of the art website med tre hovedkategorier: ‘Business Solutions’ for erhvervskunder; ‘Private Cocktail Events’ for catering til privatpersoner; og ‘Jannick Gram’ for konsulentydelser.

De tre forretningsområder er bundet sammen og formidlet både kommunikativt og stærkt visuelt på et website i et stilrent design og med en professionel tone, der i langt højere udstrækning end tidligere henvender sig til erhvervskunder.

Gilleleje Badehotel

Klassiske traditioner kommunikeret på moderne vis

Hotel Copenhagen Go

Kom til møde igen og igen .. og igen

Horesta

Employer branding kampagne, der skal få de unge til at vælge job i hotel- & restaurationsbranchen

Søllerød Kro

En helhedsoplevelse med plads til historiefortælling

Hotel Cecil

Ny klang til historisk spillested

Copenhagen Coctail Academy

- det Globale Go-To Cocktail Bureau