menu
menu

Hotel Cecil

Ny klang til historisk spillested

På det ikoniske spillested og kreative mødested, og fordums Copenhagen Jazzhouse, trængte piben til en ny lyd. Nyheden om Hotel Cecils nyudviklede og anderledes spændende møde- og eventtilbud manglede nemlig helt at blive fortalt.

Udfordring

Hotel Cecil er i dag mere og andet end et anerkendt koncertsted i historiske rammer. Det er nemlig muligt at afholde møder og events i lokaler, der oser af en særlig ’vibe’, men information om dette sceneskift var gemt bort på stedets eksisterende website.

Indsigt

Det gamle udtryk ’Ingen er nogensinde blevet store inden for branchen af at være en velbevaret hemmelighed’ gjorde sig særligt gældende i dette projekt. Derfor ønskede vi at sætte spotlight på de nye og anderledes møde- og eventpakker i hjertet af København, accentuere informationen og gøre den let tilgængelig for kunderne.

Løsninger

Fortællingen om det nyetablerede møde- og eventkoncept, hvor faglige arrangementer kan afholdes i kreative omgivelser, er bl.a. levendegjort via en stemningsfuld film, hvor potentielle kunder kommer bag kulissen, mens Hotel Cecils medarbejdere til rytmiske toner gør klar til aftenåbning.

 

Med et nik til fortidens Jazzhouse og æstetiske strøg af Art Deco indretning rammer Hotel Cecil en helt særlig atmosfære. Og netop de karakteristiske omgivelser og den klassiske indretning er overført til Hotel Cecils nydesignede landingpage. I et klassisk design, og med stedets unikke visuelle identitet for øje, fremhæver landingpagen nu Hotel Cecils spændende og anderledes møde- og eventformater og lokalernes alsidighed. Informationen er gjort langt mere tilgængelig og synlig, og usability-scoren er højnet markant.

Gilleleje Badehotel

Klassiske traditioner kommunikeret på moderne vis

Hotel Copenhagen Go

Kom til møde igen og igen .. og igen

Horesta

Employer branding kampagne, der skal få de unge til at vælge job i hotel- & restaurationsbranchen

Søllerød Kro

En helhedsoplevelse med plads til historiefortælling

Hotel Cecil

Ny klang til historisk spillested

Copenhagen Coctail Academy

- det Globale Go-To Cocktail Bureau