menu
menu

Restaurant Bark

Ærlighed og humor 
giver glade gæster

Skabe et brand til en gourmetrestaurant for hotelgæster, forretningsfolk og lokale i området? En restaurant med en beliggenhed, der nemt kunne give visse udfordringer? Ingen problem. 

Dette er historien om BARK.

Udfordring

BARK ligger unikt placeret i atriumgården i den nyåbnede kontorbygning Copenhagen Towers. BARK er en gastropub, der både holder åbent til frokost og aften, med lokale råvarer og velbrygget øl på menuen. Vi blev hyret til at udvikle et indbydende, nøglefærdigt koncept til det nye sted, herunder navn, visuel identitet, hjemmeside og alt trykt materiale til brug i restauranten.

“Gottlieb & Co har formået at omsætte vores visioner til en stærk visuel identitet,
som vi er meget stolte af. Jeg vil gerne fremhæve bureauets evne til at løse de
mange opgaver indenfor den aftalte tid - uden at gå på kompromis med
kreativitet og kvalitet.”

 

SØREN LENSCHAU

Head of Rental Business, BCHG

Indsigt

Det er ikke nogen let opgave at tiltrække gæster udefra til en restaurant, som er placeret i noget så atypisk som et kontorhotel – særligt ikke når det er et sted, man sjældent kommer tilfældigt forbi. Med med det rigtige koncept kunne en restaurant som BARK gå fra at servicere klientellet i kontorbygningen til potentielt at servicere et klientel fra hele København (og mere end det). Det behøver man ikke være Sherlock Holmes for at få øje på, men det krævede muligvis lidt trylleri at få det til at ske. Det er her, Gottlieb og co. kommer ind på scenen.

Løsninger

Med et kundegrundlag, der er gennemgående internationalt, vidste vi, at navnet skulle klinge godt på både dansk og engelsk. Det er præcis, hvad BARK gør, med sine referencer til naturen og til en afslappet atmosfære. Den visuelle identitet udstråler ærlighed, natur og håndværk – med et humoristisk islæt; for hvem kan ikke lide et godt grin?

Kokkedal Slot Copenhagen

Rebranding med respekt for historien

Office Club

Ny identitet, nyt website og en ny digital strategi

Marienlyst Strandhotel

Strategisk branding og intelligent omnichannel marketing

Lystfisker Danmark

Flere lystfiskere i Danmark

Bandholm Badehotel

Rebranding af Bandholm Badehotel

Crowne Plaza

Sommerkampagne i Corona tider

KolleKolle

Ny identitet og website